CASH & CARRY - GROOTHANDEL 100% HALAL!

GROOTHANDEL 100% HALAL CASH & CARRY!

Over IFC

Over International Food Center

Groothandel 100% Halal

International Food Center (IFC) is de cash & carry en 100% Halal groothandel voor horeca en winkeliers. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Nederland.

Bij IFC heeft u keuze uit een groot assortiment van food & non-food inclusief merkartikelen. Doordat wij groothandel prijzen hanteren betaalt u bij IFC de laagste prijs voor kwaliteitsproducten.

IFC is daarnaast ook Halal gecertificeerd en onze producten zijn dus altijd volledig Halal.

 

Openingstijden groothandel

Het magazijn van IFC is geopend op:

  • Ma t/m Vr:       08:00 – 18:00
  • Zaterdag:        08:00 – 17:00

 

Cash & Carry

IFC is een cash & carry (zelfbediening) groothandel.

Hoe gaat dat in zijn werk:

  1. Op onze website bekijkt u thuis eenvoudig het assortiment en stelt u een inkooplijst samen
  2. Wanneer u klaar bent met uw voorlopige keuze, versturen wij een bevestigingsmail met uw inkooplijst
  3. U bekijkt uw inkooplijst en wanneer u meer of andere producten wilt toevoegen, kunt u dat op elk moment nog wijzigen
  4. U print uw inkooplijst uit of bewaart het op uw telefoon
  5. In onze groothandel in Rotterdam vraagt u, indien u nog geen klant bent, een klantenkaart aan die u direct kunt gebruiken
  6. In het magazijn kiest u de gewenste producten
  7. U betaalt de producten aan de kassa

Heeft u nog geen IFC klantenkaart? Lees hier hoe u klant van IFC wordt.

 

Restaurant

Alle klanten van IFC kunnen terecht voor een maaltijd in het restaurant bij het IFC magazijn in Rotterdam. Tussen 08:00 en 10:00 serveren wij speciaal voor onze klanten gratis soep.

 

De mensen achter IFC

Mostafa Haddouch

Mijn naam is Mostafa Haddouch, ik ben 43 jaar en directeur van International Food Center. Ik woon alweer 16 jaar met veel plezier in Nederland, in het Brabantse Liempde, samen met mijn vrouw en 2 kinderen.

Met International Food Center hoop ik iets te kunnen toevoegen en te betekenen op de etnische levensmiddelen markt. Met IFC willen wij graag inspelen op de behoeftes van onze klanten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om precies dat te leveren wat onze klant nodig heeft.

Mijn missie is om mensen te helpen, een goede zakelijke band op te bouwen met een persoonlijke touch, en te zorgen voor een tevreden klant die graag bij ons terug komt.

 

Bekir Karakoç

Mijn naam is Bekir Karakoç. Ik woon sinds de jaren ’90 in Nederland en ook ik ben directeur bij International Food Center.

Men zegt wel eens “mensen uit de Kayseri zijn geboren handelaars” en daar kan ik mijzelf goed in terug vinden. Toen ik naar Nederland verhuisde, startte ik een groothandel in groente en fruit. Door de jaren heen specialiseerde ik mij steeds meer in de import en distributie van bronwater en frisdranken. Daarom noemt men mij ook wel ‘Waterman’. Het merk Hamidiye heeft zelfs vaste voet aan de grond gekregen in de Benelux. En ook onze handelsrelatie met KLM is wereldwijd bekend.

Tegenwoordig is de vraag naar producten uit het herkomstland erg toegenomen, niet alleen bij de horeca maar ook thuis. En daar wil ik onze klanten graag mee helpen. Met 25 jaar groothandel ervaring in deze bedrijfstak en met mijn uitgebreide netwerk van producenten en leveranciers, help ik onze klanten met deze toenemende behoeftes. Ik zie het als een uitdaging om de beste producten voor de beste prijs te vinden en deze aan onze klanten te leveren.

Wij heten u graag welkom bij International Food Center in Rotterdam.

Mostafa Haddouch & Bekir Karakoç